In urma nenumaratelor abuzuri savarsite de Calin Popescu Tariceanu referitoare la deciziile ce au avut ca rezultat convocarea unui congres nestatutar, singura solutie ramasa pentru oamenii liberi si demni din ALDE a fost calea justitiei.

In acest sensTribunalul București a judecat astăzi un nou termen în procesul prin care se cere anularea congresului ALDE, convocat de Călin Popescu Tăriceanu și contestat de mai mulți membri apropiați de Daniel Constantin. Ca urmare a acțiunii în instanță, nici până la această dată nu a fost înregistrată în mod oficial la registrul partidelor politice noua conducere ALDE, pe site-ul Tribunalului București încă figurând sistemul de conducere asigurat de cei doi co-președinți, Constantin și Tăriceanu.

La termenul de astăzi, avocatii lui Daniel Constantin au prezentat lista cu membrii Consiliului Național al fostului Partid Conservator, care trebuiau convocați la Delegația Permanentă cu atribuții în convocarea congresului. Ca urmare, avocații lui Tăriceanu au cerut astăzi o nouă amânare, de data aceasta pentru a lua la cunoștință componența Consiliului Național al PC.

Daniel Constantin acuza la sfârșitul lunii martie, că la Delegația Permanentă convocată de Tăriceanu, nu au fost invitați membrii Consiliului Național al PC, așa cum prevedea statutul.

Judecătorii au stabilit astăzi un nou termen pentru 12 iunie, când apărătorii lui Tăriceanu trebuie să explice de ce din Delegația Permanentă nu au fost convocați și membri PC, conform protocolului de fuziune.

Surse politice spun că, în aceste condiții, este posibil ca la termenul din 12 iunie să se decidă anularea congresului și, implicit, a tuturor deciziilor care au fost luate în cadrul acestuia.

Sursa: stiripesurse

Comments

comments