Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au anunțat, duminică după-amiază, printr-o conferință de presă, lansarea unui nou proiect politic – „Pro România”.

Surse apropiate redacției de știri PSNEWS.ROau dezvăluit că alt nume greu din zona lui Victor Ponta intenționează să se alăture proiectului ”Pro România”, mai exact este vorba despre fostul ministru al Finanțelor și al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

În acest context, contactat luni de redacția de știri PSnews.ro, pentru a lămuri acest aspect, Daniel Constantin ne-a declarat că ”nu poate confirma acest lucru”, dar a susținut că a primit telefoane din partea mai multor social-democrați.

”Nu am avut o discuție cu domnul Teodorovici în ultimele zile, așa că nu pot să vă confirm acest lucru. Au fost anumite telefoane pe care le-am primit din partea social-democraților dar niciodată nu o să le divulg în spațiul public, pentru că nu se face așa ceva. Nu avem intenția de a rupe PSD-ul, avem intenția de a ne prezenta în alegerile din 2019-2010 și după aceea vom discuta și de parlamentari și de absolut orice. Oamenii de calitate sunt bineveniți printre noi, fără niciun fel de discuție, pentru că acesta este obiectivul nostru, să atragem oameni competenți, și nu neapărat cantitate. Vrem să-i scoatem în evidență pe oamenii competenți care pot face ceva bun pentru țară”, ne-a declarat Daniel Constantin.

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a participat, duminică, la lansarea noului proiect politic al lui Victor Ponta și al lui Daniel Constantin.

Chestionat în legătură cu prezența-surpriză a lui Steriu, Daniel Constantin ne-a declarat că între cei doi există doar o relație de prietenie, iar o eventuală colaborare cu fostul președinte Traian Băsescu este exclusă.

”Domnul Steriu, îl cunosc de 16 ani, dacă nu greșesc. Avem o relație de prietenie. Dacă ești om de calitate nu prea poți să separi politica de prietenie, eu așa funcționez, pe principiul acesta. De aici și colaborarea pe care o am cu domnul Victor Ponta. Este exclusă oricum o colaborare cu fostul președinte Traian Băsescu”, a mai adăugat Daniel Constantin.

Totodată, Daniel Constantin a susținut că principalul obiectiv al formațiunii politice ”Pro România” va fi de a explica foarte clar cum stau lucrurile”.

”Toată lumea o să se uite cu atenție la mesajele pe care noi le vom da pentru că vor fi dezinteresate. Nu vrem să intrăm a guvernare sau să rupem vreun partid acum, nici în 2018. Vrem să mergem în alegeri. Ca atare, neavând niciun fel de proiect politic imediat, mesajele noastre vor fi obiective, nu vom avea nicio minimă doză de subiectivism. Ne propunem să încercăm să aducem, cu experiența pe care o avem, opiniei publice explicațiile de care are nevoie vis-a-vis de măsurile guvernamentale sau parlamentare care vor fi luate. În momentul de față e clar pentru toată lumea că țara nu se îndreaptă către o direcție bună, e clar că programul de guvernare pe persoană fizică a domnului Dragnea a eșuat și noi vrem să explicăm românilor foarte clar. Sunt foarte multe păcăleli pe care domnul Dragnea, domnul Tăriceanu le aruncă pe la televizor și noi vrem să explicăm foarte clar cum stau lucrurile. Și cu Pilonul II, ce se va întâmpla cu pensia noastră, a celor tineri, că ea va fi afectată. Să explicăm ce se întâmplă cu split TVA, cum vor muri foarte multe întreprinderi mici și mijlocii. Noi vom încerca să spunem adevărul și nimic altceva. Sigur, când vor fi măsuri bune nu vom ezita să le lăudăm”, a conchis acesta.

 

Sursa articol: psnews

Comments

comments