Meciul tur dintre Borussia Dortmund şi AS Monaco, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a fost amânat pentru miercuri, la ora 19:45, în urma unui incident în care a fost implicat autocarul formaţiei germane.

Poliţia germană a anunţat că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului celor de la Borussia Dortmund, la scurt timp după ce acesta a părăsit hotelul unde a fost cazată echipa lui Thomas Tuchel.

Totul s-a petrecut la aproximativ 10 kilometri de stadion, iar în urma exploziei, două geamuri ale autocarului s-au spart, rănindu-l pe fundaşul Marc Bartra.

Citeste si: Barcelona UMILITA de Juventus in Champions League

Fundaşul transferat de la FC Barcelona a fost transportat imediat la spital, unde s-a constatat că a suferit câteva răni superficiale la braţ, acum fiind în afara oricărui pericol. Totuşi, apărătorul a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la încheietură.

“Marc Bartra a fost rănit şi se află în prezent la spital. Recuperare rapidă şi completă, Marc”, a scris Borussia Dortmund.

Din motive de securitate, fanii prezenţi la stadion au fost rugaţi să nu părăsească arena timp de o jumătate de oră după anunţul privind amânarea meciului.

Între timp, suporterii celor de la AS Monaco şi-au arătat solidaritatea faţă de adversarii lor şi au scandat pentru minute bune “Dortmund, Dortmund”.

 

Sursa articol: digisport

Comments

comments