Christoph Daum nu mai are susținere în cadrul FRF, iar germanul ar putea să fie dat afară după eșecul clar cu Polonia (1-3), în condițiile în care tricolorii mai au șanse minime să ajungă la barajul pentru turneul final.

Federația Română de Fotbal i-ar fi găsit înlocuitor lui Daum: Mihai Stoichiță ar fi varianta de avarie a lui Răzvan Burleanu. Angajat al FRF și responsabil cu loturile de juniori, Stoichiță neagă însă această variantă apărută după ce România a ajuns pe locul 4 în grupa E din preliminarii.

“Mă ocup de cu totul altceva în cadrul FRF. Atribuțiile mele sunt legate de activitatea copiilor și juniorilor. E păcat să aruncăm cu noroi în cei din Comisia Tehnică. Vă spun cu mâna pe inimă că aud asta pentru prima oară. Este un zvon, în niciun caz așa ceva!

Nu s-a pus problema să-l înlocuiesc pe Daum, nici măcar temporar. Trebuie să-i respect munca lui Daum, pentru că așa e civilizat. Nu mă preocupă acest lucru.

Daum este extrem de supărat, dar nu vrea să renunțe la echipa națională. Este conștient că a încercat totul pentru a face bine fotbalului nostru. Nu depinde doar de Daum. Vrem o dezvoltare a muncii și nu a norocului”, a spus Stoichiță, la Digi Sport Matinal.

Ajuns la 63 de ani, Mihai Stoichiță a pregătit-o ultima oară pe Petrolul și nu a mai antrenat vreo echipă din 2015. Tehnicianul are însă experiență ca selecționer: a condus naționala din Panama și reprezentativa din Kuwait.

Cu 6 puncte obţinute în 6 partide, tricolorii mai au doar şanse teoretice pentru un eventual loc de baraj.
Sursa articol: digi24

Comments

comments