Fosta şefă a Autărităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, a cutremurat viaţa politică şi nu numai prin scrisoarea pe care a trimis-o astăzi la Comisia de Anchetă Parlamentară care vizează alegerile prezidenţiale din 2009.

Seria de dezvăluiri ale fostei şefe AEP a continuat la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Ana maria Pătru ameninţă cu mai multe înregistrări pe care le va prezenta instanţei şi nu numai. “Prin natura funcţiei mele, aveam legătură cu mulţi oameni politici. Poate Ana Maria Socol voia să afle mai multe de la mine, dar oricum aveau control cei de la SRI. AEP era vizată şi se presupunea că poate influenţa rezultatul alegerilor, dar este neadevărat.

Eu am făcut o recomandare comisiei. Am spus că o anumită firmă a câştigat mai multe licitaţii. Verificaţi. Le-am sugerat să cheme mai mulţi oameni din AEP şi de la SIVECO. A fost o recomandare. Nu am învinuit pe nimeni. Când m-a pus să denunţ mai mulţi oameni, credeam că vrea să scape ea sau eu. Încă eram prietenă cu doamna Socol. Eu am multe înregistrări. Care vor face obiectul dosarului, le voi prezenta. Trebuie să îmi apăr libertatea pentru mine şi pentru familia mea”, a spus Pătru.

Sursa : stiripesurse.ro

Comments

comments