Vremea se încălzește în această săptămână. Meteorologii au pregătit prognoza pentru zilele următoare.

Astăzi, înnorările vor fi mai accentuate în regiunile nordice, estice şi centrale, unde pe spaţii mici va ploua şi vor fi posibile descărcări electrice. La munte, trecător vor mai cădea ninsori slabe sau lapoviţă. Soarele va fi mai generos în celelalte zone, dar temperaturile maxime nu vor depăşi 18 grade grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei. Izolat, vântul va mai avea unele intensificări.

Citeste si: Ministerul Sănătății – DECIZIE RADICALA in privinta vaccinurilor

În Capitală, cerul se va înnora din când în când şi nu este exclus să mai picure. Atmosfera se va menţine răcoroasă, astfel că maximele nu vor reuşi să treacă de 16..17 grade Celsius. Vântul va sufla cel mult moderat, iar presiunea atmosferică va urca spre valori apropiate de cele normale.

Meteorologii au veşti tot mai bune pentru perioada ce urmeză.

Citeste si: Victor Ponta SURPRINS de rezultatele din Franta: COMPARATIA facuta de fostul premier

Mâine, cu excepţia zonei nord-vestice a ţării, norii aproape că vor lipsi, iar mercurul din termometre va urca până la 23 de grade Celsius. Temperaturile vor continua să crească, astfel că la mijlocul săptămânii vremea va deveni de deosebit de caldă şi se vor atinge chiar şi 27 de grade. Totuşi, din seara zilei de joi, aversele însoţite de fenomene electrice vor reveni în vest şi nord-vest.

 

Sursa articol: digi24

Comments

comments