Se pare ca tensiunile sunt tot mai mari între Palatul Victoria și Coaliția de guvernare PSD-ALDE.

Miniștrii se plâng la partid că premierul ar întârzia intenționat aplicarea Programului de guvernare și că multe măsuri nu pot intra în vigoare din această cauză. La Coaliție au ajuns mai multe astfel de plângeri ale majorității membrilor Cabinetului Grindeanu.

Surse din cadrul conducerilor PSD și ALDE susțin că ”este un adevărat pelerinaj al miniștrilor pe la partid” care se plâng de imposibilitatea punerii în aplicare a ceea ce s-a convenit ”din cauza premierului”, au declarat pentru stiripesurse.ro surse bine informate.

”Se anunță o analiză foarte serioasă și aplicată cât de curând pentru că lucrurile nu mai pot trena așa! Ori ori…”, a indicat un înalt lider al Coaliției majoritare pentru stiripesurse.ro care e de părere că ”omul nostru a devenit omul sistemului, omul servicilor”.

Președintele PSD Liviu Dragnea a refuzat să comenteze luni pe marginea informațiilor privind tensiunile, dar a declarat că o analiză se va face în curând, semn că lucrurile evoluează interesant.

Potrivit datelor noastre va fi mai mult decât o simplă remaniere și nu are mira pe nimeni dacă vara calendaristică ar debuta cu oameni noi.

 

Sursa articol: stiripesurse

Comments

comments