Mircea Irimie, Vicepreședinte ALDE: ”Indiferent de cine pe cine susținem trebuie sa ne respectam cei doi Co-presedinti și noi înșine unii pe alții!”

Vicepreşedintele ALDE – Mircea Vicenţiu Irimie, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Consultarii Publice și al Dialogului Social, a reactionat după ce mai multe voci din ALDE își dau cu părerea despre conflictul existent în interiorul ALDE cu privire la organziarea congresului pentru alegerea unei noi echipe de conducere.

Ceea ce declara liderul ALDE nu face altceva decat sa intareasca spusele si faptele co-presedintelui Daniel Constantin, care tot timpul a pledat pentru respect si bun simt atat in relatiile din interiorul partidului pe care il conduce cat si in viata politica.

Atitudinea corecta si de bun simt a membrilor din fostul PC este in antiteza totala cu atitudinea urata si jignirile aduse de aripa PLR a ALDE. Aici dorim sa il amintim pe Andrei Gerea, unul din apropiatii lui Tariceanu care in ultima vreme a avut o serie de declaratii urate si deplasate la adresa vicepremierului Daniel Constantin, atitudine ce nu face cinste unui politician “de top” asa cum se doreste a fii Andrei Gerea.

Alaturi de acesta au achiesat mai multi din liderii si formatorii de opinie apropiati de Tariceanu.

Iata ce a declarat Mircea Irimie: “Unii susțin un Co-presedinte iar alții pe celalalt, unii sunt pro iar alții contra, unii vorbesc urat și ofenseaza iar alții spun doar ce au de spus într-un mod civilizat. Indiferent de cine pe cine susținem trebuie sa ne respectam cei doi Co-presedinti și noi înșine unii pe alții. Mai departe de orice competiție suntem colegi și facem parte din același proiect politic numit ALDE de la care și membrii de partid dar și electoratul au mari așteptări.”

 

Comments

comments