Iti cauti un apartament nou? Uite aici o mega ocazie! Apartament 2 camere zona Drumul Taberei in blocurile construite in anul 2010.

Apartamentul are o suprafata  de 60 mp , se vinde  complet mobilat si utilat, dispune de vedere superba catre parcul din interiorul ansamblului.

Apartamentul dispune de mobilier Mobexpert, finisaje  de calitate, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cuptor si plita electrica, aer conditionat in fiecare camera si corpuri de iluminat pe comanda.

Apartamentul este decomandat cu bucatarie deschisa, balcon, livingul si dormitorul au vedere spre Parcul Brancusi.

In zona  exista numeroase centre comercial  si magazine din care amintim, Kaufland Valea Oltului, Lidl Valea Oltului, Mega Image Valea Oltului, Selgros B-dul Timisoara, Dedeman B-dul Timisoara, Cora Militari, Mall Plaza Romania etc.

Deasemena blocul in care se afla apartamentul este la 2 min de statia autobuzului 168 si 700 m de viitoarea statie de metrou Brancusi si statiile de autobuz de la Valea Ialomitei. In cartier exista Clinici medicale, gradinite si scoli generale.

Apartamentul este ideal pentru o familie tanara, sau pentru cineva care este la inceput de drum. Deasemenea apartamentul se preteaza si pentru o investitie sigura intr-o proprietate mobilata si utilata.

Mai multe detalii AICI

Comments

comments