Din pacate si noul an debuteaza in Romania cu tensiuni si planuri secrete schitate in laboratoare secrete. S-ar pregătit ample mişcări de stradă care ar fi menite să dea jos noua putere şi să aducă la Palatul Victoria un alt guvern de tehnocraţi.

cotidianul.ro susţine că miercuri sunt aşteptaţi aproximativ 130.000 de oameni în stradă pentru a protesta faţă de ultimele mutări ale Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Toate aceste probleme s-au iscat dupa ce Ciorbea a sesizat Curtea Constituţională privind neconstituţionalitatea legii 90/2001, cea care l-a împiedicat pe şeful PSD, Liviu Dragnea să devină premier.

Toata aceasta miscare se intampla pe facebook, acolo unde este indemnata lumea să iasă în stradă împotriva lui Ciorbea, de mentionat totusi ca sunt doar 1.400 de persoane care au anuntat pe reteaua de socializare ca vor participa la aceasta miscare de strada. 

Intreg planul ii face pe adeptii conspiratiei sa spuna ca totul se aseamana foarte mult cu tragicul eveniment “Colectiv” din noiembrie 2015, atunci când mişcările de stradă au dus la demisia guvernului Victor Ponta şi instalării tehnocraţilor lui Dacian Cioloş după infernul din Clubul Colectiv. 

Comments

comments