Mai multe tamponări au avut loc, vineri dimineaţă, pe autostrada A1, în judeţul Argeş, din cauza neadaptării vitezei la drumul acoperit cu polei. O singură persoană a fost rănită, iar şoferii acuză autorităţile că nu au acţionat cu antiderapant. Traficul rutier este întrerupt, vineri dimineaţă, pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale, din cauza zăpezii şi a viscolului.

Traficul este blocat pe A 1, la intrare în Piteşti, şi deviat prin oraş, după ce, pe tronsonul 106- 120 au avut loc mai multe tamponări din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu polei.

În total, aproximativ 20 de maşini s-au ciocnit, vineri dimineaţă, pe tronsonul de autostradă care tranzitează judeţul Argeş, din cauza neadaptării vitezei la drumul acoperit cu polei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, o persoană a fost rănită şi a fost transportată de un echipaj al SAJ la Spitalul Judeţean Argeş.

În două dintre accidentele care au avut a loc pe A1, în Argeş, au fost implicate câte şase autovehicule.

Poliţiştii au luat măsura devierii traficului prin Piteşti, pe sensul către Vâlcea, deoarece pe tronsonul 106-120 al A1 sunt mai multe tamponări, tot pe fondul poleiului.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier era întrerupt pe DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui, pe DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26, zona Folteşti, şi limita cu judeţul Vaslui, pe DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui, pe DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui, pe DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui, pe DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Roman şi pe DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui.

Probleme pe DN11A sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

De asemenea, din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost deviat de la kilometrul 106, sensul către Piteşti, pe DN65 prin municipiul Piteşti.

În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un sens, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui accident.

 În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

În noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost întrerupt pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, din cauza ruperii firului purtător al liniei de contact. Patru trenuri de persoane erau oprite. Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 5.30.

Sursa : mediafax.ro

Comments

comments