O intaplare nefericita s-a petrecut in aceasta dimineata in centrul Capitalei, acolo unde faţada unui perete al fostei fabrici de bere Rahova, de pe o suprafaţă de zeci de metri pătraţi, s-a prăbuşit fără a se înregistra victime, potrivit ISU Bucureşti.

Citeste si: Vesti GROAZNICE de la meteorologi – Vezi AICI unde va lovi URGIA 

”Această intervenţie nu va fi asociată situaţiei meteo, ţinând cont că astfel de desprinderi ale elementelor de construcţii au mai avut loc în această locaţie”, au menţionat reprezentanţi ai instituţiei pentru Agerpres, citati de stiripesurse.

Liiniile RATB 23, 32 și 117 au fost deviate, după cum urmează:

Linia 32 va circula pe traseul Dep. Alexandria, Cal. Rahovei, Cal. Ferentarilor, Zetari, Str Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Șos. Viilor, Str. Dr Istrate, Str.11 iunie, Piața Unirii.

Totodată, a fost înființată o linie navetă de autobuze care va asigura preluarea călătorilor de la Dep. Alexandriei, pe Calea Rahovei, până la Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Str. Odoarei, Șos. Progresului, Cal. Rahovei, Depoul Alexandriei.

Linia 23 va circula pe traseul de bază până la Parcul Carol, apoi pe Str. Dr. Istrate, Viilor, Piata Eroii Revoluției, Șos. Giurgiului, Terminal Zețari.

Linia 117 va circula pe traseul de bază de la terminal Confort Urban până la Șos. Progresului, de unde va circula deviat pe ambele sensuri pe Str. Dr. C. Istrate, Str. 11 iunie, Piața Unirii.

Sursa articol: stiripesurse

Comments

comments