Scene incredibile au avut loc în Franța, înainte de meciul dintre Olympique Lyon şi Beşiktaş Istanbul! Fanii francezi au fost atacați de cei turci și au pătruns, pentru a scăpa de furia acestora, pe teren.

După ce în ultimele ore fanii turci au creat probleme pe străzile din Lyon, aceștia au produs scandal și în stadion. Fanii turci i-au provocat pe cei francezi, ultimii fiind nevoiți să invadeze gazonul pentru a scăpa de furia de nestăvilit a fanaticilor turci, prezenți în număr considerabil la Lyon.

Citește și: AVERTISMENTUL Japoniei după ce SUA au descins în forță în Peninsula Coreeană

Au început să arunce cu scaune şi cu torţe în fanii francezi care se aflau în sectorul alăturat. Ba chiar, o parte dintre huligani a spart cordoanele de jandarmi și a ajuns în zona spectatorilor francezi, pe care i-a lovit cu bestialitate. Startul partidei a fost amânat și este foarte posibil ca partida să nu mai înceapă.

Citește și: Vești bune pentru România de la Casa Alba

“Scene cu adevărat nebune la Lyon”, au comentat jurnaliștii publicaților străine pe rețelele de socializare, care menționează că fanii francezi au intrat pe teren pentru a scăpa de furia turcilor. Forțele de ordine, complet depășite, au scăpat situația de sub control.

 

Sursa articol: stiripesurse

 

Comments

comments